Resultaten voor de categorie KPN

Toen en nu: Gerri Eickhof

Gerri Eickhof, verslaggever bij de NOS 1994 ‘Als je vroeger op reportage ging, nam je een busje mee dat was ingericht als montageruimte. De cameraman deed een bandje in de camera en als hij klaar was, werd dat door een technicus op mijn aanwijzingen gemonteerd. Dat ging snel, omdat de ... »»»

Toen en nu: Ronald van Barneveld

Ronald van Barneveld, directeur van vermogensbeheerder Theodoor Gilissen Services 1986 ‘Ik ben begonnen als assistent floorbroker bij de ABN. Mijn taak was het zogeheten ‘runnen’. Orders voor de optiehandel stonden op tickets, die uit een printer kwamen of met de hand werden ingevuld. Mijn taak was die rond te brengen ... »»»

Opkomst van de homo multitaskens

Informatie is meer en meer de brandstof van de economie. Mensen willen het overal en altijd tot zich kunnen nemen, liefst in meerdere stromen tegelijk. Voorlopig is die trend nog niet ten einde. In zijn boek ‘Belijdenissen’, geschreven aan het eind van de vierde eeuw, beschrijft de kerkvader Augustinus hoe ... »»»

Pc’s gaande houden is een kwestie van logistiek

Werkplekbeheer is verreweg de belangrijkste dienst die Getronics internationaal levert, in zo’n honderd landen. En dat terwijl het bedrijf zelf maar in twintig landen een vertegenwoordigd is. De sleutel is een netwerk van partners die constante kwaliteit garanderen. Dat netwerk managen is een van de taken van Koos van der ... »»»
×